$HM = ''; include "css/css.css"; ?>
Кваліфікація 2213.1 "Агроном-дослідник"
Шифр за ОПП |
НАЗВА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ |
Розподіл за семестрами |
Кількість кредитів ЄКТС |
Кількість годин |
Розподіл годин на тиждень за курсами і семестрами |
|||||||||||||||
екзамени |
заліки |
курсові |
загальний обсяг |
аудиторних |
самостійна робота |
I курс |
II курс |
|
|
|||||||||||
проекти |
роботи |
всього |
у тому числі: |
семестри |
||||||||||||||||
лекції |
лабораторні |
практичні |
1 |
2 |
3 |
|
|
|
|
|
||||||||||
кількість тижнів в семестрі |
||||||||||||||||||||
14 |
16 |
7 |
|
|
|
|
|
|||||||||||||
1. Нормативні дисципліни |
||||||||||||||||||||
1.1. Цикл гуманітарної, соціально-економічної та природничо-наукової підготовки (ГСЕ та ПНП) |
||||||||||||||||||||
1 |
Психологія управління |
|
3 |
|
|
4 |
120 |
21 |
7 |
|
14 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
2 |
3 |
|
|
|
4 |
120 |
21 |
7 |
|
14 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
|
3 |
Методологія та організація наукових досліджень |
|
3 |
|
|
4 |
120 |
21 |
7 |
|
14 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
4 |
Агробізнес і маркетинг у садівництві |
|
1 |
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
5 |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
1.2. Цикл професійної та практичної підготовки |
||||||||||||||||||||
6 |
Грибівництво |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
7 |
Сучасні технології овочівництва відкритого і закритого грунту |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
8 |
2 |
1 |
|
2 |
7 |
210 |
92 |
46 |
|
46 |
118 |
3 |
4 |
|
|
|
|
|
|
|
9 |
2 |
|
|
|
5,5 |
165 |
64 |
32 |
|
32 |
101 |
|
4 |
|
|
|
|
|
|
|
10 |
Дослідна справа у садівництві, овочівництві і виноградарстві |
2 |
|
|
|
5 |
150 |
48 |
16 |
|
32 |
102 |
|
3 |
|
|
|
|
|
|
11 |
Квітникарство відкритого і закритого грунту |
2 |
|
|
|
5,5 |
165 |
64 |
32 |
|
32 |
101 |
|
4 |
|
|
|
|
|
|
Усього |
|
|
|
|
55 |
1650 |
499 |
203 |
|
296 |
1151 |
15 |
15 |
9 |
|
|
|
|
|
|
2. Дисципліни за вибором |
||||||||||||||||||||
2.1. Дисципліни за вибором до циклу гуманітарної, соціально-економічної та природничо-наукової підготовки (ГСЕ та ПНП) |
||||||||||||||||||||
12 |
Філософія науки та іновацій |
3 |
|
|
|
4 |
120 |
21 |
7 |
|
14 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
Діловий етикет |
||||||||||||||||||||
Конфліктологія |
||||||||||||||||||||
13 |
Ділова іноземна мова (англійська) |
3 |
|
|
|
4 |
120 |
21 |
|
|
21 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
Ділова іноземна мова (німецька) |
||||||||||||||||||||
Ділова іноземна мова (французька) |
||||||||||||||||||||
Ділова іноземна мова (іспанська) |
||||||||||||||||||||
2.2. Дисципліни за вибором до циклу професійної та практичної підготовки |
||||||||||||||||||||
14 |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Моніторинг фітоценозів |
||||||||||||||||||||
Комп'ютерні технології у садівництві та овочівництві |
||||||||||||||||||||
Біологічний захист рослин |
||||||||||||||||||||
15 |
|
2 |
|
|
5 |
150 |
48 |
16 |
|
32 |
102 |
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
Технологія створення і догляду трав'яного покритття |
||||||||||||||||||||
Ландшафтний дизайн |
||||||||||||||||||||
16 |
Біохімія плодів, овочів і винограду |
3 |
|
|
|
4 |
120 |
21 |
7 |
|
14 |
99 |
|
|
3 |
|
|
|
|
|
Технології вирощування горіхоплідних культур |
||||||||||||||||||||
Аквакультура |
||||||||||||||||||||
Технологія виробництва вина |
||||||||||||||||||||
Усього |
|
|
|
|
22 |
660 |
153 |
44 |
|
109 |
507 |
3 |
3 |
9 |
|
|
|
|
|
|
3. Практична підготовка |
||||||||||||||||||||
Науково-дослідна практика |
|
|
|
|
4 |
120 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Науково-педагогічна практика |
|
|
|
|
4 |
120 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дипломне проектування |
|
|
|
|
4 |
120 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Захист дипломної роботи |
|
|
|
|
1 |
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього |
|
|
|
|
13 |
390 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Загальна кількість: |
|
|
|
|
90 |
2700 |
652 |
247 |
|
405 |
1658 |
18 |
18 |
18 |
|
|
|
|
|
|
Кількість годин на тиждень |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18 |
18 |
18 |
|
|
|
|
|
|
Кількість екзаменів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
4 |
4 |
|
|
|
|
|
|
Кількість заліків |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
1 |
2 |
|
|
|
|
|
|
Кількість курсових проектів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Кількість курсових робіт |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
|
|
|
|
|
|
$HM = ''; include "templates.php"; ?>