$HM = ''; include "css/css.css"; ?>
кваліфікація 2213.2 "Професіонал з плодоовочівництва і виноградарства"
Шифр за ОПП |
НАЗВА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ |
Розподіл за семестрами |
Кількість кредитів ЄКТС |
Кількість годин |
Розподіл годин на тиждень за курсами і семестрами |
|||||||||||||||
екзамени |
заліки |
курсові |
загальний обсяг |
аудиторних |
самостійна робота |
I курс |
|
|
|
|||||||||||
проекти |
роботи |
всього |
у тому числі: |
семестри |
||||||||||||||||
лекції |
лабораторні |
практичні |
1 |
2 |
|
|
|
|
|
|
||||||||||
кількість тижнів в семестрі |
||||||||||||||||||||
14 |
12 |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
1. Нормативні дисципліни |
||||||||||||||||||||
1.1. Цикл гуманітарної, соціально-економічної та природничо-наукової підготовки (ГСЕ та ПНП) |
||||||||||||||||||||
1 |
Агробізнес і маркетинг у садівництві |
|
1 |
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
1.2. Цикл професійної та практичної підготовки |
||||||||||||||||||||
3 |
Грибівництво |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
4 |
Сучасні технології овочівництва відкритого і закритого грунту |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
5 |
Сучасні технології у садівництві і виноградарстві |
2 |
1 |
|
2 |
7 |
210 |
90 |
38 |
|
52 |
120 |
3 |
4 |
|
|
|
|
|
|
6 |
Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду |
2 |
|
|
|
5,5 |
165 |
48 |
24 |
|
24 |
117 |
|
4 |
|
|
|
|
|
|
7 |
Дослідна справа у садівництві, овочівництві і виноградарстві |
2 |
|
|
|
5 |
150 |
36 |
12 |
|
24 |
114 |
|
3 |
|
|
|
|
|
|
8 |
Квітникарство відкритого і закритого грунту |
2 |
|
|
|
5,5 |
165 |
48 |
24 |
|
24 |
117 |
|
4 |
|
|
|
|
|
|
Усього |
|
|
|
|
43 |
1290 |
390 |
154 |
|
236 |
900 |
15 |
15 |
|
|
|
|
|
|
|
2. Дисципліни за вибором |
||||||||||||||||||||
2.2. Дисципліни за вибором до циклу професійної та практичної підготовки |
||||||||||||||||||||
9 |
1 |
|
|
|
5 |
150 |
42 |
14 |
|
28 |
108 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Моніторинг фітоценозів |
||||||||||||||||||||
Імунітет рослин |
||||||||||||||||||||
Біологічний захист рослин |
||||||||||||||||||||
10 |
Часткове сортознавство плодових культур |
|
2 |
|
|
5 |
150 |
36 |
12 |
|
24 |
114 |
|
3 |
|
|
|
|
|
|
Часткове сортознавство овочевих культур |
||||||||||||||||||||
Технологія створення і догляду трав'яного покритття |
||||||||||||||||||||
Ландшафтний дизайн |
||||||||||||||||||||
Усього |
|
|
|
|
10 |
300 |
78 |
26 |
|
52 |
222 |
3 |
3 |
|
|
|
|
|
|
|
3. Практична підготовка |
||||||||||||||||||||
Навчальна виробнича практика |
|
|
|
|
2 |
60 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дипломне проектування |
|
|
|
|
4 |
120 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Захист дипломної роботи |
|
|
|
|
1 |
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього |
|
|
|
|
7 |
210 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Загальна кількість: |
|
|
|
|
60 |
1800 |
468 |
180 |
|
288 |
1122 |
18 |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
Кількість годин на тиждень |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18 |
18 |
|
|
|
|
|
|
|
Кількість екзаменів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
4 |
|
|
|
|
|
|
|
Кількість заліків |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
1 |
|
|
|
|
|
|
|
Кількість курсових проектів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Кількість курсових робіт |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
|
|
|
|
|
|
$HM = ''; include "templates.php"; ?>