19-21 квітня 2017 р. згідно з наказом Міністерства освіти і науки  України №1495 від 9.12.2016 р. у Львівському національному аграрному університеті проведено II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування». Участь в олімпіаді взяли понад 50 учасників з 22 вищих навчальних закладів України.

Урочисте відкриття відбулося в залі засідань Вченої ради університету. З вітальним словом виступили ректор університету, академік НААНУ В.В. Снітинський та декан економічного факультету, професор Я.С. Янишин.

Проведення олімпіади показало високі знання учасників. Провівши детальний аналіз студентських робіт з практичного конкурсу та результатів теоретичного туру, журі визначило переможців олімпіади.

Дипломом першого ступеня нагороджена студентка Львівського національного аграрного університету Марія Грисьо. Диплом другого ступеня отримали Анастасія Горячка, студентка Національного університету «Львівська політехніка» та Сергій Волошиновський, студент Миколаївського національного аграрного університету.

Дипломом третього ступеня нагороджені Олександр Мірочнік, студент Луцького національного технічного університету, Юрій Бурик, студент Східноєвропейського національного університету ім. Л. Українки та Анна Мороз, студентка Львівського національного аграрного університету. Інші учасники олімпіади на підставі рекомендацій журі були відзначені грамотами у восьми номінаціях.

Під час перебування в Львівському НАУ усі охочі мали можливість відвідати музеї історії Університету та Степана Бандери, а також музей імені Євгена Храпливого, і взяти участь у круглому столі, присвяченому питанням становлення та розвитку кооперативного руху.

Бажаємо усім учасникам олімпіади подальших успіхів та наукових досягнень!