27-28 квітня 2017 року на базі Тернопільського національного економічного університету було проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України».

У цьому заході взяли участь і студенти Львівського національного аграрного університету.

Під керівництвом досвідченого викладача кафедри фінансів і кредиту к.е.н., доцента І. М. Тофана студенти факультету економіки напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» Богдан Прихідько та Михайло Лизак продемонстрували високий рівень фахових знань та вміння неординарно підходити до вирішення складних практичних завдань.

Богдан Прихідько, студент групи Фін-6, переміг у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України», та нагороджений Дипломом ІІІ ступеня. Михайло Лизак нагороджений дипломом за найкраще знання проблем чинної практики оподаткування.

Оргкомітет нагородив учасників дипломами, грамотами, сертифікатами, підкресливши високий рівень виконання конкурсних завдань. Учасники олімпіади не лише отримали цінний досвід у сфері оподаткування, а й незабутні враження від олімпіади.

Від щирого серця вітаємо призерів та бажаємо нових здобутків і перемог!