Ректор ЛНАУ академік НААНУ В.В. Снітинський, ректорат, деканат економічного факультету, професорсько-викладацький склад ЛНАУ та кафедра економіки щиросердечно вітають з  60-річчям доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри економіки Львівського національного аграрного університету Георгія Владиславовича ЧЕРЕВКА!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток економічного факультету ЛНАУ, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів. Бажаємо Вам подальших успіхів у благородній справі підготовки фахівців, здійснення задуманих планів з властивим Вам професіоналізмом, творчої ініціативи. Міцного здоров'я Вам, довголіття, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, сімейного затишку, творчої наснаги, великих досягнень і незмінно позитивного настрою. Нехай доля приносить Вам удачу у всьому та дарує Вам многії і благії літа!

Георгій Владиславович Черевко – доктор економічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри економіки Львівського національного аграрного університету.

Народився Георгій Владиславович 1958 року в Івано-Франківську.

У 1979 році з відзнакою закінчив економічний факультет Львівського сільськогосподарського інституту і розпочав трудову діяльність на кафедрі економіки АПК.

1985 рік – захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему «Ефективність використання основних фондів в умовах міжгосподарської кооперації».

1989–1990 роки – 2-місячне і 11-місячне навчання на курсах англійської мови в м. Києві.

1993 рік – присвоєно вчене звання доцента.

1995 рік – захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук на тему «Зниження матеріаломісткості тваринницької продукції».

1995 р. – піврічне стажування в університетах США з проблем ринкової економіки та методики викладання економічних дисциплін у вищих навчальних закладах (Foreign Exchange Program, USDA).

З 1995 р. – завідувач кафедри економіки.

1995–2000 рр. – член спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських дисертацій у Львівському державному аграрному університеті за спеціальністю «Економіка сільського господарства і АПК», а також член аналогічної ради за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

З 1996 р. – член Міжнародної асоціації сільськогосподарських економістів.

1996–1999 рр. – науковий консультант з питань менеджмент-освіти та економічного аналізу сільськогосподарських підприємств представництва у Львові одного з найбільших у США кооперативів «Land O’Lakes» та міжнародної консалтингової корпорації «RONKO» з питань економічної освіти фермерів і керівників реформованих господарств.

1997 р. – навчання у Вищій Баварській Академії Менеджменту (ФРН) за спеціальністю «Менеджмент людських ресурсів» (Human Resourses Management) і відповідне стажування на різних фірмах у Мюнхені за програмою Менеджмент-Ост-Вест-трейнінг.

1998 р. – присвоєно вчене звання професора.

1998–1999 рр. – річне навчання в Люблінській рільничій академії (Польща) за програмою «Управління охороною навколишнього середовища згідно стандартів Європейського Союзу», організоване за участю Ruhrkole Bergbau AG.

1998–1999 рр. – начальник відділу міжнародних зв'язків Львівського державного аграрного університету.

1999–2009 рр. – проректор з наукової роботи Львівського державного аграрного університету.

2000 р. – учасник Конгресу Міжнародної асоціації сільськогосподарських економістів у Варшаві (Польща).

2002 р. – обраний дійсним членом (академіком) Української екологічної академії наук.

2003 р. – стажування в Ізраїлі.

2005–2009 рр. – член спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських дисертацій у Львівському національному аграрному університеті;

2006 р. – наказом по МОН України Г.В. Черевко нагороджений нагрудним знаком «За наукові досягнення».

2006 р. – нагороджений Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом».

2007 р. – за результатами конкурсу у Львівському національному аграрному університеті обраний  студентами ЛНАУ як кращий викладач у двох номінаціях – «ерудиція» і «об’єктивність».

2007–2008 рр. – член спеціалізованої вченої ради із захисту докторських дисертацій у Львівському національному лісотехнічному університеті;

2008 рік – Указом Президента України йому присвоєно почесне звання Заслуженого діяча науки і техніки України.

З 2008 р. – Академік Академії наук вищої освіти України.

З 2009 р. – Академік Академії економічних наук України

З 2010 р. – Провідний вчений Національної академії аграрних наук України.

2010 р. – нагороджений почесною відзнакою «За заслуги перед вищою сільськогосподарською школою у Варшаві» (Польща).

2010 р. – нагороджений пам’ятною медаллю «За продуктивну співпрацю і вклад в розвиток університету» (Wyższa szkoła inżynieryjno-ekonomiczna z siedzibą w Rzeszowie, Польща).

З 2011 р. – член спеціалізованої вченої ради із захисту докторських дисертацій у Львівському національному аграрному університеті.

2017 р. – курси з дистанційного навчання у Жешувському університеті (Республіка Польща).

2017 р. – піврічне стажування у Вищій державній технічно-економічній школі в Ярославі  (Республіка Польща).

Член ради директорів Української фундації сприяння розвитку сільського господарства (м. Львів).

Головний редактор фахового наукового журналу Львівського національного аграрного університету «Аграрна економіка».

Національний експерт України з питань економіки агропромислового комплексу.

Кваліфікований експерт-дорадник з питань аграрної економіки та агробізнесу.

Член Всеукраїнського конгресу вчених економістів-аграрників від дня його заснування та Всесвітньої асоціації сільськогосподарських економістів (IAAE).