21 вересня на землевпорядному факультету в рамках XVІІІ Міжнародного науково-практичного форуму «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій» відбулась Міжнародна студентська науково-практична конференція «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК».

У конференції взяли участь бакалаври і магістри нашого факультету. На заході були присутні представники інших закладів, таких як: Миколаївський національний аграрний університет, Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету, Вишнянський коледж Львівського національного аграрного університету.

Учасників конференції привітали декан факультету проф. М.Г. Ступень, завідувачі кафедр.

Привертає увагу багатоманіття методів дослідження, що були використані авторами, адже кожний доповідач підготував цікаву інформацію, що супроводжувалася відео- та аудіо матеріалами стосовно проблем сучасного землевпорядкування.

Представлена дискусійна платформа для наукових досліджень виявила неабияку активність серед студентства і плідне підґрунтя для подальшої творчої роботи. У підсумках конференції зазначалося, що живий діалог учасників сприяє кращому сприйняттю представленої інформації і є перспективним інструментом для подальших досліджень у сфері землевпорядкування, посилення дослідницької та наукової роботи серед студентів.

Із заключним словом виступила відповідальна за студентську наукову роботу доцент кафедри земельного кадастру С.О. Малахова, яка підвела підсумки пленарного засідання і вручила доповідачам грамоти з подякою від керівництва Університету та  факультету.

Щиро вітаємо учасників конференції та їх керівників і бажаємо подальших професійних здобутків.