15 листопада на землевпорядному факультеті було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів Прикарпатського лісогосподарського коледжу (м. Болехів Івано-Франківської області) напряму підготовки «Землевпорядкування», які відвідали наш університет.

Гості мали нагоду зустрітись із деканом факультету професором М.Г. Ступенем,  завідувачами кафедр, викладачами та студентами факультету.

Декан факультету відзначив, що освітня та практична підготовка наших студентів дає міцний фундамент для майбутнього, відчиняє двері до здобуття в подальшому ступеневої повної вищої освіти в Львівському національному аграрному університеті та можливості працевлаштування за фахом.

Завідувач кафедри геодезії та геоінформатики доцент П.П. Колодій коротко зупинився на багатій історії факультету і запросив випускників коледжу  для ближчого безпосереднього ознайомлення зі специфікою навчання на факультеті.

Під час зустрічі випускникам коледжу була надана детальна інформація про напрями підготовки фахівців, за якими здійснюється набір студентів у 2017–2018 навчальному році за денною та заочною формами навчання, та про організацію навчально-виховного процесу, наукової роботи, міжнародної співпраці на землевпорядному факультеті. Увагу учнів було акцентовано на використанні в навчальному процесі сучасного програмного забезпечення. Випускники мали можливість побувати в комп’ютерних класах, методичному кабінеті та аудиторіях.

Всі присутні мали змогу переглянути презентацію про традиції та матеріально-технічну базу навчального закладу, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали. Випускники коледжу отримали запрошення на День відкритих дверей.

Сподіваємось, що наші слухачі, студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу – це майбутні абітурієнти університету, котрі покликані професією інженера-землевпорядника.