22 вересня 2017 року у Львівському Будинку вчених проведено семінар-нараду за участю представників міжнародних спортивних організацій, керівників вищих навчальних закладів України й регіональних відділень спортивної студентської спілки України.

З вітальним словом до учасників наради звернулася заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

Учасників також привітав державний секретар Міністерства молоді та спорту Олег Немчінов. Посадовець, зокрема, звернув увагу на проблематику студентського спорту в умовах гібридних загроз національній безпеці України.

Заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба спільно з головою Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадимом Стеценком відзначили за здобутки у студентському спорті ректорів вищих навчальних закладів України, чиї студенти-спортсмени вибороли медалі на Всесвітній літній Універсіаді у Тайпеї.

Ректор ЛНАУ, академік НААНУ Володимир Васильович Снітинський отримав Подяку за вагомий особистий внесок у забезпечення успішного виступу студентських збірних команд у ХХІХ Всесвітній літній Універсіаді 2017 року. За цією подякою стоїть наполеглива праця всього колективу університету, та, в першу чергу, студентів нашого навчального закладу, які своїми спортивними здобутками прославляють ЛНАУ та нашу державу.

У нараді взяли участь і польські партнери, зокрема, віце-президент Міжнародної спілки студентського спорту (FISU) Маркіян Димальский та інші представники польського спорту.

Під час семінар-наради обговорено перспективи розвитку студентського спорту та нові методи залучення студентів до заняття спортом.

Також було відзначено важливість започаткованого Міжнародною федерацією студентського спорту Дня міжнародного студентського спорту, що відбувається під гаслом «Today's stars, tomorrow's leaders!».

Під час заходу відбулося підписання Угоди про співпрацю між Спортивною студентською спілкою України і Польською асоціацією студентського спорту.