У 2017 році при вступі у Львівський національний аграрний університет є можливість отримати додаткових 20 балів до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання.

При вступі у Львівський національний аграрний університет (далі ЛНАУ) на природничо-математичні та інженерні спеціальності можна отримати додаткові бали, ставши учасником Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти (далі – Олімпіада). Олімпіада проводиться у ЛНАУ в два тури з наступних предметів: українська мова та література, історія України, математика.

Додаткові бали до сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного предмету можна отримати при розрахунку конкурсного бала у ЛНАУ при вступі на такі спеціальності:

101 – Екологія

133 – Галузеве машинобудування

141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

183 – Технології захисту навколишнього середовища

192 – Будівництво та цивільна інженерія

193 – Геодезія та землеустрій

274 – Автомобільний транспорт

Олімпіада буде проходити у два тури.

Перший тур Олімпіади проходить у режимі онлайн

з 900 19 квітня до 1800 21 квітня 2017 року

Завдання будуть оголошені 19 квітня за посиланням на сайті ЛНАУ.

Відповіді (у вигляді заповненої форми) будуть прийматись до 1800 21 квітня 2017 року.

Результати Олімпіади будуть надіслані кожному учаснику.

Другий тур Олімпіади проходить у ЛНАУ 13 травня 2017 року

о 1200 з української мови та літератури;

о 1330 з математики;

о 1500 з історії України.

Для участі у другому турі необхідно набрати не менше 75% балів на першому етапі Олімпіади, та перед його проведенням заповнити анкету учасника Олімпіади.

Додаткові бали нараховуються на основі результатів другого туру Олімпіади, при цьому у другому турі потрібно набрати не менше 90% балів.

Додаткові бали (до 20 балів) з урахуванням коефіцієнтів предметів зовнішнього незалежного оцінювання дають можливість додатково набрати бали з одного предмету до конкурсного балу вступника, і як результат – більше шансів отримати місце за державним замовленням.

Олімпіада проводиться відповідно до Положення про Всеукраїнську олімпіаду у Львівському національному аграрному університеті для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Контактна інформація:

Приймальна комісія

Львівський національний аграрний університет

вул. Володимира Великого, 1

м. Дубляни, Жовківський р-н, Львівська обл.

Тел. (032) 224-24-98