20 лютого 2017 року у Львівському національному аграрному університеті відбувся мітинг-реквієм вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та невинно вбитих за волю і незалежність України. Ця подія зібрала усіх студентів, викладачів, працівників Львівського НАУ та громаду міста Дубляни. Мітинг проходив на площі біля пам’ятника Степану Бандері, навпроти меморіальної дошки Героям Небесної Сотні.

Після виконання Гімну України було зачитано імена Героїв Небесної Сотні. Хвилиною мовчання присутні на мітингу пом’янули усіх загиблих під час Революції Гідності та неоголошеної війни на Сході.

До студентів та усієї громади університету звернувся ректор ЛНАУ, академік НААНУ Володимир Снітинський. У своєму слові Володимир Васильович згадав не лише про події Революції Гідності та розстріл Майдану, але й наголосив на тому, чому ми повинні пам’ятати про подвиг Небесної Сотні, щоб не було соромно сьогодні нам перед їхньою пам’яттю, перед їхніми родинами за те, що діється в країні сьогодні. Нам потрібно пам’ятати про Героя України Анатолія Жаловагу, який народився у м. Дубляни, про Героя України Володимира Жеребного, викладача Вишнянського коледжу Львівського НАУ. Їхні імена стоятимуть поряд з іменем Степана Бандери, заклик якого «Слава Україні!» став символом нашої боротьби та великої любові до Батьківщини.

Перед громадою виступив також міський голова Дублян Василь Попович, який теж згадав про подвиг Анатолія Жаловаги, нашого земляка, який народився і похований у м. Дубляни.

Квіти та лампадки до меморіальної дошки Героїв Небесної Сотні та меморіального знака Героєві України Анатолію Жаловазі від студентства, викладачів та громади міста Дубляни поклали лідери студентської самоврядної організації «Основа» і первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ. У цей час Народна хорова капела «Джерела Розточчя» виконала поминальну пісню «Чуєш, брате, мій».

Після покладання квітів відбулася Поминальна панахида пам’яті Небесної Сотні та невинно убієнним Героям АТО, яку відправили капелан університету о. Іван Венгрин, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ о. Володимир Високінський та настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці УПАЦ о. Іван Сас.

Капелан університету отець Іван закликав студентів запалити свічу пам’яті не тільки у лампадках, а й у своєму серці для того, щоб запанував мир у кожного в душі, сім’ї, родині і в Україні.

Мітинг-реквієм завершився духовним гімном України «Боже, великий, єдиний», що символізує віру у майбутнє України, яку оберігає Господь та Ангели – Герої Небесної Сотні.