07 березня 2017 року Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів ЛНАУ вже традиційно провела інтелектуальний конкурс «Що?Де?Коли?», приурочений 160-ти річчю нашої рідної альма-матер. Участь у грі взяли 10 команд із усіх факультетів. Суддівська колегія складалась із: керівника підрозділу з організації виховної роботи Оксани Володимирівни Качмар, капелана університету о. Івана Венгрина, голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олега Андрушківа, заступника голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Анастасії Глущук, заступника голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів з культурно-масової роботи Олексія Качмара, голови ССО «Основа» Сергія Хамця.

Учасники показали хорошу підготовку і знання з історії Львівського національного аграрного університету. Родзинкою цьогорічного конкурсу стали відеозапитання та привітання зі Стрийського коледжу ЛНАУ та із м. Мюнхен (Німеччина) від молодого доктора наук Валерія Дашука.

Переможцями вже третій рік поспіль стала команда «Адвалор» економічного факультету. Команду переможців було нагороджено перехідною статуеткою «Сови», тортом з гербом університету, квитками у Львівський національний академічний драматичний  театр ім. М. Заньковецької та медалями. Солодкі подарунки у вигляді тортів та грамоти отримали команда економічного факультету «Нокаут», яка посіла друге  місце, і команда факультету механіки та енергетики «ДВЗ», котра виборола бронзу.

Вітаємо усіх учасників та переможців інтелектуального конкурсу та бажаємо нових перемог та звершень у пізнанні цікавого та невідомого.