1 лютого 2018 року у Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбувся  ІІІ Всеукраїнський фестиваль «Студентська коляда – 2018», який скликав студентські творчі колективи вищих навчальних закладів України. Вже втретє фестиваль проводиться з ініціативи Київського кооперативного інституту бізнесу і права та Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ за сприяння Центру академічного душпастирства УГКЦ з метою об’єднання молоді України, утвердження національних та духовних цінностей, налагодження творчих контактів і дружніх зв’язків між навчальними закладами з різних регіонів України. «Студентську коляду – 2018» благословив Блаженніший Владика УГКЦ, Верховний архієпископ Святослав Шевчук. У своєму зверненні до молоді Блаженніший подякував студентським колективам за те, що плекають найбільший скарб нашого народу – українську коляду, яка нас об’єднує і є справжнім християнським катехизмом. Поважним гостем фестивалю був римо-католицький архієпископ, ватиканський дипломат, Апостольський Нунцій в Україні Клаудіо Ґуджеротті. Його Високопреосвященство назвав колядки і вертеп глибокою філософією українського народу. Молодь не має права втратити свого коріння, національної пам’яті, родоводу, інакше стане сухим деревом без душі, а душею є українська пісня. Через колядки ми можемо торкнутися життя Ісуса Христа, його народження і страждань, зрозуміти, ким є Ісус для українського народу у сьогоднішній історії.

Цього року із різдвяними колядами і щедрівками, виставою «Маланка-наддністрянка» на фестивалі вже вдруге виступав Студентський театр «НаЙДИ» Центру академічного капеланства Львівського НАУ та вокальний ансамбль народної хорової капели «Джерела Розточчя» ЛНАУ. Цікаво пригадати, що свою назву Студентський театр отримав минулого року після виступу на ІІ Всеукраїнському фестивалі «Студентська коляда – 2017». Назва стала співзвучною із творчим пошуком, новими мистецько-християнськими ідеями, постійним рухом вперед.

Виступ колективів Львівського НАУ запам’ятався глядачеві оригінальністю постановки вистави, збереженням традиції свята Маланки, веселою грою акторів, красою колядок і щедрівок у виконанні  вокального ансамблю, яким диригувала керівник Марія Мандзак. Студентський театр «НаЙДИ» та вокальний ансамбль народної хорової капели «Джерела Розточчя» були нагороджені Дипломом лауреата ІІІ Всеукраїнського фестивалю «Студентська коляда – 2018» за відродження, збереження і розвиток української культури, утвердження духовних та національних цінностей, поширення духовно-культурних надбань нації та за радісне ширення усьому українському люду світлої вістки про Різдво Христове. Приємною згадкою для студентів нашого університету залишиться відвідування Патріаршого собору Воскресіння Христового у м. Києві та нагода заспівати коляди і щедрівки у головному храмі УГКЦ.

Гасло ІІІ Всеукраїнського фестивалю «Студентська коляда – 2018» «Справжнє Різдво у твоєму серці» увійшло у серце кожного учасника цього заходу і стало символом єднання студентської молоді України.