25 травня 2018 року у Львівському НАУ відбулося велике феєричне свято краси «Міс та Містер – 2018», організоване Первинною профспілковою організацією студентів та аспірантів університету. Цей захід об’єднав п’ять прекрасних учасниць, неперевершених красунь, та п’ять мужніх, сильних учасників, які представили свої факультети: Влад Коваль та Марія Лесів (факультет механіки і енергетики); Аліна Клеха та Дмитро Ковальчук (економічний факультет); Юлія Гузик та Микола Петричко (факультет агротехнологій і екології); Софія Шафранська та Валентин Козак (факультет будівництва та архітектури); Христина Томашевська і Андрій Кульчицький (землевпорядний факультет).

Оцінювало конкурсантів компетентне і незалежне журі: Альбіна Сотнікова –  голова журі, Заслужена артистка України, актриса Національного академічного драматичного  театру ім. М. Заньковецької, доцент кафедри театрознавства та акторської майстерності;  капелан університету о. Іван Венгрин; Роман Файний – ведучий, шоумен та разом з тим власник салону краси «Manhattan»; Мар’яна Войтович – власниця студії краси «Б'юті-Зона»; Михайло Бучковський – соліст групи «Шосте чуття»; Дмитро Гоян – чемпіон третього сезону Ліги Сміху; Зеновій Гучок – відомий львівський співак, композитор, Заслужений діяч естрадного мистецтва України.

Учасники пройшли складні випробування, оскільки усі етапи конкурсу вимагали чимало зусиль, зосередження, повної віддачі та хвилювання. Проте вони намагалися якнайкраще показати свої цікаві та змістовні номери і вразити своїми виступами вимогливе журі та глядача.

Першим конкурсом було «Представлення», завдяки якому ми познайомилися з учасниками ближче. Усіх присутніх у залі вразив конкурс «Талант», де конкурсанти продемонстрували те, що вони вміють найкраще і чим відрізняються серед інших: музичні композиції, хореографічні номери, вокальні виступи, малюнок. «Український вихід», «Вальс», вихід «У стилі Ретро» стали особливими та романтичними, оскільки учасники відкрили свої почуття та емоції у неймовірних постановках відомих хореографів. На конкурсі під назвою «Вечірній вихід» глядачі немов побували на справжнісінькому світському балу. Конкурсанти були прекрасні у своїх легких сукнях та костюмах, продемонстрували витонченість ходи та вміння носити найвишуканіше вбрання. Особливо хвилювалися учасники під час інтелектуального конкурсу, але і тут наші конкурсанти довели, що вони не тільки вродливі, але й розумні, винахідливі, креативні, дотепні та оригінальні.

Титул «Міс ЛНАУ – 2018» отримала Соломія Шафранська (факультет будівництва та архітектури), «Містером ЛНАУ – 2018» став Дмитро Ковальчук (економічний факультет). «Віце-міс ЛНАУ – 2018» – Юлія Гузик, а «Віце-містер ЛНАУ – 2018» – Валентин Козак. Звання «Містер глядацьких симпатій» отримав Микола Петричко, «Міс глядацьких симпатій» – Аліна Клеха, «Міс і Містер Ексклюзив» – Марія Лесів та Андрій Кульчицький, «Міс та Містер Талант» – Аліна Клеха та Валентин Козак, «Міс та Містер Елегантність» – Христина Томашевська та Влад Коваль.

Цікавим доповненням до краси самого конкурсу стали виступи вокалістів Христини Зозулі, Христини Мозуль, Марти Павлів, гурту «New voice band», гурту Rebillion, а веселі жарти у виконанні команди КВН «НОКДАУН» – Олега Черчовича, Віктора Аторвіна, Андрія Ференца – стали родзинкою шоу.

Майстерно і талановито провели конкурс ведучі Христина Мозуль та Ілля Малофій.

Усі студентські проекти, акції і заходи у Львівському НАУ проходять за дієвої підтримки ректора, академіка НААНУ В.В. Снітинського. Конкурс краси «Міс і Містер ЛНАУ» є цьому підтвердженням. За високий рівень проведення конкурсу «Міс та Містер ЛНАУ – 2018» також висловлюємо щиру подяку Первинній профспілковій організації студентів та аспірантів ЛНАУ, яку очолює Олег Андрушків, студентській самоврядній організації «Основа» (голова – Віктор Аторвін) та усім командам факультетів.

Конкурс краси та грації «Міс та Містер ЛНАУ – 2018» ще раз довів, що у Львівському національному аграрному університеті навчаються розумні, талановиті, творчі та дуже красиві студенти.