Щороку впродовж літа оздоровчо-спортивний табір «Маяк», що належить Львівському національному аграрному університету, гостинно приймає, оздоровлює, розважає студентів і працівників університету, а також інших відпочивальників.

На початку липня в курортному містечку Коблеве, яке вважають перлиною Чорноморського узбережжя, а саме в ОСТ «Маяк» відбулося велике свято: освячення бази відпочинку.

Сонячний ранок розпочався із молебня, який очолив місцевий священик. Зібрався весь персонал, студенти та відпочивальники. Після спільної молитви відбулося освячення табору, зокрема була освячена вся територія та кожен відпочинковий номер. Отець поблагословив всіх учасників духовного дійства та побажав успішного відпочинкового сезону, Божого благословення і погожого неба над головою.

Отже, відпочинковий сезон 2017 у розпалі, тому не зволікайте – відновлений і реконструйований ОСТ «Маяк» ЛНАУ запрошує Вас відпочити під сонцем Чорноморського узбережжя.

До Ваших послуг – 86 номерів різних категорій. Вартість проживання – від 130 грн з людини за добу, для дітей до 7 років – знижка 50%. У вартість входить: проживання у 2-, 3- і 4-місних номерах різного класу; кондиціонер; холодильник, супутникове TV; безкоштовний Wi-Fi цілодобово; постійно холодна і гаряча вода. Додатково пропонуємо повноцінне 3-х разове харчування у комфортабельній їдальні на 250 місць. На території бази є також стадіон, паркінг з охороною, літній душ, мангали.

Якщо ви ще вагаєтесь – їхати в табір чи не їхати, то відповідь однозначна – приїжджайте!

Детальна інформація за посиланням: http://lnau.lviv.ua/lnau/index.php/uk/majak.html